Logo Professional Shielding

Professional CSS Menus by Css3Menu.comVåre produkter

For å tilfredsstille krav og behov, både myndighetenes og egne, krever NEK EN 60500-1 at du gjør en grundig forundersøkelse som fastlegger ditt sårbarhetsnivå. Der må du også definere ditt krav om oppetid. Ved valg av produkter følger vi "best practice" og velger de produkter som gir deg høyest mulig sikkerhet. 

Uansett om du velger å følge TIER-standard (Uptime Institute), EN 60500 eller andre relevante standarder har vi løsningen!

Vi forhandler bare produkter av høyeste kvalitet og beviser dette med sertifikater, både av produktene og den ferdige skallsikringen. På denne måten vet du at vi gir våre kunder det som tilfredsstiller kravene. 


Modulær dataromsikring

Våre 100 % modulære løsninger sikrer at virksomheter kan utvide også de fysiske rammene for kommende vekst, og gjør også serverrommet uavhengig av det eksisterende bygget. Alle våre løsninger kan utvides, flyttes og gjenoppbygges.

Vi leverer ferdige modulære serverrom med unik sertifisering etter markedets strengeste standard EN 1047/2 R60D, sertifisert av ECB-S.
F90 serverrom med markedets laveste U-Verdi 0,18 i kombinasjon med sertifikater etter LPC 1175 helt opp til SR 5 og alle typer av systemer for strålingsbeskyttelse for alle nivåer og frekvensområder.

Våre løsninger inngår som basis i alle TIER standardiserte løsninger og vil bli helt sentrale i alle rom som skal sertifiseres etter den nye standarden EN 60500.

ProShield AS har levert sikkerhetsløsninger for bygging av fysisk beskyttelse for dataindustrien i Norden siden 2004 og bl.a. levert til Digiplex, Availo, DONG, Tele og IT-styrelsen, PGS, TDC, Stokab, Europeiske Forsikring, Vestas Wind, Integrasjonsministeriet, Skatt Øst, Norsk Tipping og mange flere større og mindre virksomheter i Norden.

Vi har gjennomgående kunnskap, høy kompetanse og lang erfaring i å prosjektere, designe, levere, montere og vedlikeholde fysisk sikring av IT-utstyr.

Våre samarbeidspartnere

Remtech

Remtech Nordics spesialitet er modulære rom for sikring av IT-utstyr. Remtechs moduler er sertifiserte, raske å sette sammen, energieffektive og sterke. Fra Remtech leverer vi følgende moduler, : ModuSec, SR 1-5, ModuPort og Outdoor. Alle med minimum F90 brannsertifisering.

Les mer ...

RZ-Products
RZ-Products produserer IT-sikkerhetsrom etter markedets høyeste standard EN 1047-2 i tillegg til systemtestede løsninger for F90 datacontainere, minidatasenter og overvåknings- og styringssystemer for rommene.
GranITe og QartzITe er to serier av produkter som vi selger fra RZ-Products.

Les mer ...

Eep
EEP er en produsent som leverer løsninger for beskyttelse mot stråling,

EEP sine produkter er registert etter BS EN ISO9001:2008, Certificate no. FS38901

Les mer ...
Gå til toppen av siden

Produktene våre har blant annet følgende sertifiseringer:

  • LPBC
  • BRE
  • ECB-S
  • TÜV
Les mer om sertifiseringene på vår egen side om sertifikater


Professional Shielding, Dynamittveien 11, N-1400 Ski,
+47 922 60 520; kontakt@proshield.no
Til mobil-versjon